Smuk på Gravene

SMUK klar med Grill på Gravene

Uanset om du tørster efter levende musik, en kølig øl, vand eller vin, så er der al mulig grund til at sætte et kæmpe kryds ved den 16. juni. Her kan du nemlig få det hele.

Det sker, når SMUK inviterer til Grill på Gravene. Grill på Gravene er en af SMUKs faste traditioner, hvor Forsvarets Musikalske Ambassadører takker for den gode opbakning fra borgerne i Haderslev og omegn. De seneste par år har koncerten være præget af Coronarestriktionerne, men i år er den tilbage i sin oprindelige form.

– Spilleglæden kommer til at strømme ud af teltet. Det er et af de arrangementer, vi glæder os allermest til, for der plejer at være en fantastisk stemning omkring koncerten, og forhåbentlig er vejrguderne også i år med os, lyder det fra orkesterchef Rasmus Frandsen.

– Vi er klar med et varieret program, hvor vi kommer godt rundt i genrerne, hvor flere af musikerne er solister, og hvor der er en god mulighed for, at Martin Knudsen griber mikrofonen, siger Rasmus Frandsen.

Koncerten begynder klokken 16.00 og består af to sæt á 50 minutter. Mellem dem er der en 20 minutters pause, hvor folk kan få kruset fyldt op eller eventuelt købe lidt godt fra Jønnes Grill, der i dagens anledning har taget opstilling på pladsen. Christian Schulz fra Haderslev Butikker har traditionen tro, banet vejen for at arrangementet kan gennemføres på Gravene.

SMUK dirigeres af Michael Thomsen, der også guider publikum gennem koncerten.

Scroll to Top