Hjem > julehilsen 2019

julehilsen 2019

 

Præsidenten ønsker alle en Glædelig Jul samt et Godt Nytår

Året 2019 nærmer sig sin afslutning.

Det har for vores forening igen været et godt og aktivt år, hvor foreningen har været repræsenteret ved en række arrangementer i årets løb med og uden faner. Højdepunkterne har naturligt været de store mærkedage med især 9. april, som i år for første gang var uden veteraner fra 9. april 1940, 4./5. maj, Flagdagen den 5. september, markering af afslutningen af 1. Verdenskrig den 11. november (desværre i år ikke i Mindeparken i Aarhus), jubilarstævnet og regimentets fødselsdag samt foreningens deltagelse i Forsvarets Dag på Kronborg.

I 2019 er vores kære gamle regiment, Slesvigske Fodregiment, genopstået. Det er selvsagt noget helt fantastisk at være en del af og samarbejde med det nye (gamle) regiment. Regimentet har en klar vision om at bygge på regimentets historie og traditioner, hvilket vi som veteraner ved regimentet naturligvis sætter stor pris på. Vi er nået et stykke ad vejen med at integrere soldaterforeningen i regimentet, blandt andet kalder regimentschefen os for III Bataljon, som dækker over regimentets ikke længere aktive personel. Regimentschefen er i øjeblikket udsendt til Irak, men vi ser meget frem til det videre samarbejde om regimentets udvikling, når han kommer hjem.

Årets hidtidige højdepunkt var indkaldelsen af det nye hold værnepligtige i august til 1. Kompagni (Livkompagniet) i XIII Lette Infanteribataljon. Velkommen og held og lykke.

Til slut endnu engang ønsket om en Glædelig Jul samt et Godt Nytår 2020 til alle 

Med kammeratlig hilsen

Keller Nielsen