Hjem > Hilsen fra Slesvigske Musikkorps


Hilsen fra Slesvigske Musikkorps

 

 

Af SMUK orkesterchef Rasmus Frandsen        


På grund af den herskende Covid-19 situation har Forsvaret fastholdt den midlertidige nedlukning og hjemsendelse af de tre professionelle musikkorps; således også Slesvigske Musikkorps.
Januar måned byder traditionen tro på SMUK nytårskoncerter. Normalt spiller vi for mere end 6.000 glade og klappende publikummer, men i år var der helt stille.
Som resten af Danmark ser vi frem til igen at opleve hverdagen. Vi glæder os til paraderne, marchturene og koncerterne, og vi glæder os ikke mindst til at spille for vores gode og trofaste publikum.
Alle SMUK musikere er i topform og klar til at spille for fuld udblæsning, straks det er forsvarligt, og der er givet ordre herom. Vi har planlagt en lang række nye og spændende koncertprojekter, som, er vi sikre på, falder i jeres smag. 2021 bliver et SMUKt år.
Normalt vil vi på dette tidspunkt have præsenteret de kommende koncerter med SMUK. Men da vi i skrivende stund ikke ved, hvornår SMUK igen kan møde sit publikum, har vi i stedet for at præsentere koncerter valgt i vores nyhedsmagasin, som sendes til alle medlemmer af vores støtteforening, at tage læserne med på en rundrejse i den region, vi holder så meget af – de syd- og sønderjyske kommuner. Vi fortæller en lille historie fra hver kommune og tegner dermed et billede af en landsdel, hvor militærmusik – og i særdeleshed SMUK – altid har spillet en væsentlig rolle.
Imens må vi alle væbne os med tålmodighed, vise samfundssind og bidrage til, at Danmark kommer bedst muligt igennem denne svære tid.

Normalt har vi, på bagsiden af vores nyhedsmagasin, en kalender over den kommende tids parader, koncerter mm.
Det har vi ikke kunnet gøre i år, da det desværre, grundet Covid-19 restriktionerne, er svært for os at planlægge og offentliggøre koncerter frem i tiden. Til gengæld kan jeg forsikre om, at vi vender stærkt tilbage. De sidste par måneder har musikerne hjemmeøvet og dygtiggjort sig. Vi har planlagt en masse gode og spændende koncerter, og vi glæder os til at underholde igen.
I mellemtiden kan du orientere dig på vores hjemmeside, FACEBOOK og INSTAGRAM. Vil du
være sikker på at være blandt de første til at få besked om SMUK nyheder, koncerter og
medlemstilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig på SMUK
hjemmeside, forsiden.
Hjemmeside: https://www.smukmusik.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/SMUKMUSIK/?fref=ts
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/slesvigske.musikkorps/

Vi glæder os til at se jer.
Pas godt på hinanden og jeres kære.