Hjem > Forsvarets Dag på Kronborg aflyst

Forsvarets Dag på Kronborg aflyst

Forsvarets Dag på Kronborg Lørdag den 19. september 2020
 
 
 
Vi sender hermed invitation og opfordring til at deltage i paraden gennem Helsingør, hvor vi igen i år ser frem til mange faner, til mødet på Kronborg samt til den efterfølgende frokost på Restaurant Kadetten.
 
Vi håber på, at mange af jeres medlemmer vil møde op og deltage i arrangementet, der gennemføres jf. det vedlagte program.
 
 
I skrivende stund skal vi erkende, at retningslinjerne for gennemførelse af begivenheder som denne i september ikke er kendt. Derfor kan vi blive nødsaget til at ændre program, men for nuværende planlægger vi med gennemførelse af Forsvarets Dag på Kronborg, i et Danmark hvor det igen er muligt at samles.
 
 
Programmet følger de mangeårige traditioner, og der opfordres til at møde i god tid.  Fra kl. 09.20 underholder Kvindelige Marineres Musikkorps på Axeltorv, mens paraden gøres klar til afmarch mod Kronborg kl. 10.05, anført af Tambourkorps.Københavns Vestegn.
 
I Riddersalen på Kronborg føres fanerne ind og Forsvarets Dag på Kronborg festligholdes med årets militære og civile hovedtaler samt koncert og fællessang.
 
 
Tilmelding til Forsvarets Dag på Kronborg skal være vores kasserer Stig Ødorf  (mail: susanne.stig@youmail.dk) i hænde og beløbet indsat på vores konto senest den 31. august 2020.
 
Deltagerprisen for hele arrangementet er 150,- kr. pr. deltager (inkl. frokostplatte og en øl).
 
Beløbet skal overføres med oplysning af enhed/forening og antal deltagere til kontoen Forsvarets Dag på Kronborg, v/ Stig Ødorf Nordea Bank, Regnr. 2418 konto 8251204048
 
 
Jeres fane og fanevagt bedes meddelt til sekretær Allan Wad Johansen på  mail: allanwadjohansen@icloud.com 
 
Fane og fanevagt deltager i paraden samt i faneborgen i Riddersalen på Kronborg.
 
 
På gensyn den 19. september 2020
 
 

 
 
 

 
 
PROGRAM Forbehold for ændringer
 
 
 
09.20
 
Kvindelige Marineres Musikkorps underholder Der gøres klar til afmarch
 
 
10.05
 
Parade fra Axeltorv til Kronborg Slot anført af Tambourkorps Københavns Vestegn
 
 
10.25
 
Kranselægning, Kronborg.  Paraden fortsætter til Slotsgården med ankomst ca. 10.45
 
 
10.50
 
Indrykning i Riddersalen, Kronborg
 
 
11.05
 
Møde i Riddersalen på Kronborg Slot Fanerne føres ind Velkomst ved formanden for ”Forsvarets Dag” Underholdning ved Kvindelige Marineres Musikkorps
 
Hovedtalerne
 
Fællessang    ”Hvor smiler fager den danske kyst”    ” I alle de riger og lande”    ”Den danske sang er en ung blond pige” Fanerne føres ud   Afslutning ved formanden for ”Forsvarets Dag”
 
 
ca. 13.00
 
Frokost på Restaurant Kadetten for indbudte og tilmeldte
 
 
16.00
 
Forsvarets Dag på Kronborg afslutter